Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – ΟΦΗ (2-1) Στο 68′ ο Βασιλακάκης

8fa15ea7065ad80a7b642ed980b406f6_LΜατς για γερά νεύρα έγινε στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να επικρατεί 2-1 του ΟΦΗ, ενώ στα τελευταία λεπτά επικράτησε εκνευρισμός, νεύρα και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Κρητικών.

Ο Κάλβο αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για την Ξάνθη, καθώς σημείωσε δύο γκολ, ενώ οι Κρητικοί μείωσαν με τον Κουτσιανικούλη, όμως στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, αλλά και για γκολ που λανθασμένα τους ακυρώθηκε.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον ΟΦΗ να χάνει καλή ευκαιρία με τον Παπάζογλου να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Τσέμα το 2’, ενώ το 6’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν σουτ του Τριάδη απέκρουσε ο Φερνάντες και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε στο παιχνίδι, με τις φάσεις να εναλλάσσονται μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά Φερνάντες και Τσέμα κράτησαν το μηδέν ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Μάουρερ να ρίχνει στο 54’ στο ματς τον Κάλβο. Και ο Ισπανός στο επόμενο λεπτό με σουτ, μετά από φάουλ, έκανε το 1-0 για την Ξάνθη. Ο ΟΦΗ προσπάθησε  να απαντήσει, χάνοντας καλές στιγμές με τον Παπάζογλου, ωστόσο στο 62’ ο Κάλβο με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0, με την μπάλα να βρίσκει και στον Σολάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω και οι Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος πέρασαν στο παιχνίδι στο 66’, δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα. Και το 76’ ο Κουτσιανικούλης με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1 μετά από γύρισμα του Περογαμβράκη. Στη συνέχεια στο ματς επικράτησε ένταση. Αρχικά ο Σα Πίντο διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στον προπονητή Λαμπρόπουλο και τον τέταρτο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, όπως και ο βοηθός του.

Στο 81’ ο Μιλιάζες εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα βρήκε το χέρι του Ντιέ μέσα στην περιοχή. Οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη επειδή τον εξύβρισε. Αν και με δέκα οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Μακρή να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Παπάζογλου στο 90+6’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Λαμπρόπουλος «είδε» φάουλ και ακύρωσε το γκολ. Με το σφύριγμα της λήξης οι Κρητικοί ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον έξαλλο Παπάζογλου…

SKODA Ξάνθη: Τσέμα, Μουκουάνα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Σολτάνι, Σουάρες (54’ Κάλβο), Σολάρι, Τριάδης (68’ Βασιλακάκης)

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς (66’ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο (85’ Μακουκούλα), Μακρής, Όγιος (66’ Περογαμβράκης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected