Super League 1

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (1-1) Βασικός ο Διούδης

f1df81580af444b6f192766a3555d1f0_LΟ Άρης για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να πάρει νίκη στην έδρα του, ισοφάρισε το γκολ του Αστέρα που είχε πετύχει ο Σέτι με τον Αγκάνθο, ενώ ο Ισπανός νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, με τα διοικητικά προβλήματα που τον ταλανίζουν να κάνουν ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης».

Τι να πει κανείς για την κατάσταση πια στον Άρη… Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει όλα τα διοικητικά προβλήματα και την τραγική κατάσταση που υπάρχει στην ΠΑΕ να τη βασανίζουν το τελευταίο διάστημα, ενώ αγωνιστικά δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Οι «κίτρινοι» έμειναν για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παραμένουν κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 11 βαθμούς. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για άλλη μια φορά το συγκρότημα του Μιλίνκοβιτς πάλεψε, έδωσε ότι είχε και δεν είχε για να φτάσει στην ανατροπή, αφού είχε δεχθεί γκολ από στημένη φάση ως συνήθως, και δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, πικραίνοντας τον κόσμο που αποδοκίμασε εκ νέου διοικούντες, παράγοντες, τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Από την πλευρά τους οι Αρκάδες σε καμία περίπτωση δεν εμφανίστηκαν ως η ομάδα που πέρσι… κατατροπώθηκε από τον Άρη στο ίδιο γήπεδο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Είχαν καλή αμυντική λειτουργία, δεν λέμε εξαιρετική αφού ο Άρης ναι μεν πίεσε αλλά το έκανε εντελώς ανορθόδοξα και έτσι η αμυντική γραμμή της ομάδας του Στάικου Βεργέτη είχε εύκολο έργο. Ο Αστέρας προσπάθησε με τους καλούς μεσοεπιθετικούς του να δημιουργήσει προβλήματα, το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό και πήρε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο σε μια στημένη φάση με κεφαλιά του Σέτι στο 27’ και να το διατηρήσει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άρης θέλησε να πιέσει για την ισοφάριση, ο κόσμος προσπάθησε όσο μπορούσε να στηρίξει την ομάδα του – η οποία τα περίμενε ξανά όλα από τον Τάτο – και στο 60’ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε αυτή με τον Νταβίντ Αγκάνθο να κερδίζει πέναλτι από τον Κοντοέ. Ο Ισπανός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως γλίστρησε την ώρα που έφτασε στη μπάλα και έτσι την έστειλε αρκετά μέτρα άουτ. Η φάση αυτή πείσμωσε τον Αγκάνθο, ο οποίος στο 65’ κατάφερε με κεφαλιά να κάνει το 1-1 αλλά από εκεί και μετά έδειξε κι αυτός να… μένει από καύσιμα όπως και πολλοί ακόμα ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αποκορύφωμα της αδυναμίας των «κίτρινων» να επιτεθούν όπως πρέπει, η φάση με τον Μανιά στο 90’ να φεύγει μόνος με τον τερματοφύλακα και τον Ερνάντεζ να του παίρνει… για πλάκα τη μπάλα μέσα από τα πόδια. Ήταν η επιτομή του «όπου φτωχός κι η μοίρα του», το συγκεκριμένο ματς, με τον Άρη να βυθίζεται στον κυκεώνα των προβλημάτων του και τον Αστέρα να πρέπει να προβληματιστεί για το γιατί δεν κατάφερε να νικήσει μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μείνει στους 25 βαθμούς και να χάσει την ευκαιρία της ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό….

Άρης : Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (88΄ Κοτσαρίδης), Σουνάς (67΄ Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (72΄ Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντεζ, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72΄ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64΄ Πολ), Ντε Μπλάσις (85΄ Χουάνμα), Μπαράλες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected