Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Βέροια 2-1

1379208f2ee9364c96a4006b67a2da48_LΣτην επιστροφή Παναγόπουλου στον πάγκο του ο Πανιώνιος είπε… ευχαριστώ στο δώρο που έκανε ο – κορυφαίος της Βέροιας – τερματοφύλακας Καντιμοίρης στον Αραβίδη στο 85’ και με το 2-1 επέστρεψε στις νίκες.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Πανιώνιος «λύγισε» την αξιόμαχη Βέροια στη Νέα Σμύρνη χάρη στα γκολ του Αραβίδη. Οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τον Μπεν στην επίθεση, είχαν βασιστεί στην εξαιρετική ημέρα του τερματοφύλακά τους Καντιμοίρη, όμως, ο τελευταίος έκανε τη… γκέλα της χρονιάς και «χάρισε» το δεύτερο γκολ στον Ιστορικό με το οποίο η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου – στην επιστροφή του στον «κυανέρυθρο» πάγκο – κατάφερε να πάρει τη νίκη!

Μπορεί η Βέροια να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα και να αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι για τον Πανιώνιο, ο Ιστορικός όμως κατάφερε τελικά να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνά της και να νικήσει τον εξαιρετικό – ως τη στιγμή του τραγικού λάθους του – Καντιμοίρη και να πάρει μια ακόμα νίκη στη Νέα Σμύρνη, στην επιστροφή του Κωνσταντινού Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας μετά τη φυγή του λίγο πριν την έναρξη της σεζόν!

Από το εικοσάλεπτο και μετά ο Πανιώνιος άρχισε να κυριαρχεί και να βρίσκει πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε προβάδισμα με περιπετειώδη τρόπο στο 22’, όταν επί της ουσίας ο Γεωργιάδης πέτυχε… αυτογκόλ το οποίο όμως χρεώνεται στον αρχηγό των «κυανέρυθρων» Αραβίδη, και είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμα τέρμα αλλά του το στέρησε η αστοχία των επιθετικών του και η καλή βραδιά του Καντιμοίρη. Η Βέροια από την πλευρά της στήριξε πολλά στην ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση του Μπεν που δημιούργησε κάποια προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων κι ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι σε χέρι του Καμπάνταη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Μπεν το εκτέλεσε εύστοχα, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η άνοδος στην απόδοση του Κολοβού ήταν καταλυτική έτσι ώστε ο Πανιώνιος να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με τον νεαρό χαφ των «κυανέρυθρων» να σημαδεύει το δοκάρι σε καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 61’ και τον Καντιμοίρη από εκεί και πέρα να κάνει σωρεία επεμβάσεων σε προσπάθειες των Αραβίδη και Καμπάνταη. Κι ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας έβαζε σοβαρότατη υποψηφιότητα ακόμα και για MVP της αγωνιστικής, στο 85’ έκανε τραγικό λάθος χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Αραβίδης δεν είπε… όχι στον «μποναμά» και με πλασέ χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με αυτό το τρίποντο έφτασε στους 20 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 9η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η Βέροια έμεινε στους 13 βαθμούς και την προτελευταία θέση του πίνακα…

Πανιώνιος : Ανέστης, Ζαχαράκης (63′ Παναγιωτούδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος (83′ Λάζνικ), Κούρντι, Ντούνης (87′ Παντίδος), Καμπάνταης, Κολοβός, Αραβίδης.

Βέροια : Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Όστοιτς, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Σιόντης (77′ Βαργώνης), Σισοκό, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Παυλίδης (86′ Μάνος), Μπεν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected