Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1

a69451b4f45ba3fdc923c1babd3fafc3_LΟ Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά από τον αξιόμαχο Πανθρακικό, όμως η αναγκαστική είσοδος του Ναπολεόνι στο ματς έφερε δυο ασίστ που διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 για τους Περιστεριώτες – Δυο γκολ ο Καραμάνος κι ένα ο Παπαδόπουλος για τους νικητές, ο Ίγκορ για τους φιλοξενούμενους.

Χρειάστηκε να γίνει… αναγκαστική αλλαγή για να διαφοροποιηθεί η εικόνα του αγώνα στο Περιστέρι. Από τη στιγμή που ο Πανθρακικός δεν… τα έχασε από το γκολ που δέχθηκε αρκετά νωρίς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, φαινόταν πως θα καταφέρει να μπλοκάρει τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο τον Παράσχο ο οποίος αναγκάστηκε να παρέμβει από τον πάγκο αρκετές φορές, περνώντας αρχικά στο ματς τον Μπρίτο ο οποίος, όμως, χτύπησε και έδωσε τη θέση του στον Ναπολεόνι.

Αυτή ήταν και η αλλαγή που έφερε τη νίκη για τον Ατρόμητο, αφού ο Ιταλός άσος με δύο αγγίγματα της μπάλας «σέρβιρε» έτοιμα γκολ σε Καραμάνο και Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα το 1-1 να γίνει άμεσα 3-1 και να «τελειώσει» το ματς στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν ιδανικά τον πρώτο γύρο με αυτή τη νίκη, φτάνοντας τους 32 βαθμούς και εδραιώνοντας την παρουσία τους στην 3η θέση, από την οποία θα εκκινήσουν την προσπάθειά τους στον δεύτερο γύρο και στο 2014. Την ίδια ώρα, ο Πανθρακικός έβγαλε ξανά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε όμως να «κλειδώσει» τον Ναπολεόνι που «ξεκλείδωσε» με τη σειρά του την άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής, κι έτσι η νίκη-υπέρβαση στο Περιστέρι δεν ήρθε με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μένει στους 21 βαθμούς και την 8η θέση μαζί με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι άρχισε αρκετά καλά για τον Ατρόμητο, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Σε μια από αυτές, ωστόσο, μπόρεσε να προηγηθεί αφού ο Καραμάνος με την επιμονή του στο 24’ κατάφερε να νικήσει τους αμυντικούς και τον Σέρεμετ, βάζοντας τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση. Το γκολ δεν άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του ματς, με τον Πανθρακικό να μπαίνει βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, να κάνει επικίνδυνες αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 59’ να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης από τον Ίγκορ, μετά από ασίστ του Κάσες.

Ο Ατρόμητος έδειχνε να έχει «μπλοκαριστεί», ο Παράσχος πέρασε στο ματς τον Μπρίτο, όμως, ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε κι έτσι στη θέση του πέρασε ο Ναπολεόνι που επέστρεψε σε ματς των Περιστεριωτών μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο Ρωμαίος μεσοεπιθετικός ήταν… το κλειδί για τους γηπεδούχους, αφού στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 74’ έδωσε ασίστ στον Καραμάνο για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 2-1 του Ατρόμητου, ενώ στο 78’ «σέρβιρε» στον Παπαδόπουλο για να… υπογράψει τη νίκη διαμορφώνοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Γεωργίου (68′ Μπρίτο-74′ Ναπολεόνι)), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81′ Γκαρσία).

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Σαρακατσάνος (81′ Χασομέρης), Μαξίμ, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (81′ Έμπο), Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Κάσες (72′ Τζάνης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected