Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Τέλος ο Παντζιαράς, “δανείστηκε” από ΠΑΟΚ!

cfc9a84d82c1150242e9d64006ef0bdd_LΑνακοινώθηκε επίσημα η λύση της συνεργασίας του Ανδρέα Παντζιαρά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το πρωί της Παρασκευής (27/12).

Το γεγονός ότι οι «Πόντιοι» μετά το πέρας του πρώτου γύρου δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την μετριότητα και δεν είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο, έφερε και την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Πολλαετίδη.

Η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου, με τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία με τους δύο προπονητές κ. Ανδρέα Παντζιαρά και κ. Ιωάννη Πολλαετίδη.

Τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα».

Δύο σημαντικές προσθήκες

Δυο ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ ενέταξε στο δυναμικό του, με τη μορφή δανεισμού, ο Απόλλων Καλαμαριάς. Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό Δημήτρη Ποπόβιτς και τον 19χρονο αμυντικό, Στέλιο Ποζατζίδη, που θα φοράνε τη φανέλα των «Πόντιων» ως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση των Δημήτρη Πόποβιτς και Στέλιου Ποζατζίδη ως δανεικούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αμφότεροι προέρχονται από τις ακαδημιές του Π.Α.Ο.Κ. και ο μεν Πόποβιτς είναι 18 ετών επιθετικός και αγωνιζόταν μέχρι τώρα ως δανεικός στον Πλατανιά Χανίων ενώ ο Ποζατζίδης είναι 19 ετών αμυντικός και αγωνίζεται με την Κ-20 του Π.Α.Ο.Κ.

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 τους καλοσωρίζει στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή επιτυχία με την φανέλα του Απόλλωνα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected