Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Ο Γκι Λεμά στις προπονήσεις!

GKI_GKI_LEMA_610x400Υπό το φως των προβολέων έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία 1964, προτελευταία πριν το Κυριακάτικο ματς με τα Τρίκαλα, στο ΔΑΚΛ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Στο γήπεδο βρέθηκε σήμερα και ο 23χρονος (9/9/1990) Γαλλοκογκολέζος επιθετικός Γκι Λεμά Έμεριτ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα και υπάρχει σαφές Λαμιώτικο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Λεμά ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πριν καταλήξει στην Καλλιθέα είχε δοκιμαστεί στον Παναρκαδικό. Πέρσι έπαιζε στην Βελγική Βερβιέρ, ρνώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σουηδική Τορσλάντα, στην Τουρκική Καρτάλσπορ και στην Γαλλική Πο.

Στο μεταξύ εντείνονται οι προσπάθειες της Διοίκησης για την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν το υπάρχον υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της efthia.gr ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού κι ενός μέσου με συμμετοχές σε ομάδες Α’, Β’ Εθνικής, οι οποίοι μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζαν μαζί σε ομάδα Β’ Εθνικής, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα. Η προσοχή πάντως όλων αυτή τη στιγμή είναι στο ματς της Κυριακής, κόντρα στην Τρικαλινή ομάδα, το οποίο πρέπει να είναι νικηφόρο ώστε η Λαμιώτες να παραμείνουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με ευτυχές αποτέλεσμα.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected