Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Κατσαβάκης – Αιφνίδιο τέλος!

katsavakisNikos1_610x400Το τέλος μιας σημαντικής καριέρας στον χώρο του ποδοσφαίρου, έκανε γνωστό πριν από λίγες ώρες ο Νίκος Κατσαβάκης, ταρακουνώντας άπαντες στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ο 34χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του «Serres Sport News» την αποχώρησή του από την ενεργό δράση «κλείνοντας» έτσι μία πλούσια 18ετη καριέρα και βγάζοντας παράλληλα την πρώτη… κακή είδηση από το ρεπορτάζ του Πανσερραϊκού για το 2014, καθώς η απόφαση του αυτή προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα στην ομάδα που θέλει να ξεκινήσει την προσπάθεια να επιστρέψει στην πρώτη θέση και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αφήνοντας πίσω του μία «γεμάτη» καριέρα που είχε ως αποκορύφωμα την συμμετοχή στο Champions League με την Ανόρθωση, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας την φανέλα της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Πανσερραϊκού. Ο λόγος που το κάνει αυτή την στιγμή είναι, όπως γίνεται γνωστό από την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος, επειδή θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή πλέον, καθώς τον Φεβρουάριο θα συμμετάσχει σε σεμινάρια προπονητικής στην Κύπρο.

Η τελευταία του συμμετοχή στον Ακροπόταμο

Έτσι, μετά και την παραπάνω εξέλιξη και ύστερα από επιθυμία της διοίκησης της ομάδας (αφού η απόφαση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάρθηκε εδώ και αρκετό καιρό) ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής του Πανσερραϊκού κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου θα είναι ιδιαίτερος για τον Νίκο Κατσαβάκη. Αυτό διότι θα πατήσει για τελευταία φορά… χόρτο με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αν και ο ίδιος βέβαια θα προτιμούσε να αποχαιρετήσει συμπαίκτες, διοίκηση και φιλάθλους σε εντός έδρας αγώνα των «κόκκινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση μετά από δεκαοκτώ (18) συναπτά έτη παρουσίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Κύπρο. Νιώθω ότι ως ποδοσφαιριστής έκλεισα τον κύκλο μου, εισπράττοντας όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη ικανοποίηση από ότι έχω καταφέρει.

Αποφάσισα λόγω των συχνών τραυματισμών που με ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια να συνεχίσω την πορεία μου στο ποδόσφαιρο από άλλη θέση, συμμετέχοντας τον προσεχή Φεβρουάριο στα σεμινάρια προπονητικής που διοργανώνονται στην Κύπρο.

Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα τον Πανσερραϊκό, στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στους φιλάθλους, καλή επιτυχία και σύντομη επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους τους ανθρώπους μου με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και τους παράγοντες των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected