Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Μεταγραφές

Κατερίνα Ντούσκα : “Αυτό που κάνω το αγαπάω…”

1520689_561499127273808_804917976_nΣτο πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα για την περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και όπως σας ενημέρωσε νωρίς το απόγευμα το Imathia Sports News, η γυναικεία ομάδα του “πράσινου” συλλόγου απέκτησε την Κατερίνα Ντούσκα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα των Αμαζόνων Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων και βρέθηκε αντιμέτωποι με τον Αγροτικό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την προηγούμενη περίοδο.

Η 20χρονη παίκτρια με καταγωγή από την Κορώνη Πρεβέζης έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως στέλεχος της Ημαθιώτικης ομάδας και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιλογή της. Εκτός των άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα από την οποία αποχώρησε πριν λίγες μέρες ενώ φανέρωσε την μεγάλη της αγάπη για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Εύχομαι στο ΔΣ, στον προπονητή και στις νέες μου συμπαίκτριες στον Αγροτικό Αστέρα, δύναμη και υπομονή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της νέας μου ομάδας, που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση την περσινή χρονιά, όταν και την αντιμετώπισα ως αντίπαλη. Γνωρίζω πως ο προπονητής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να δουλέψουν τα κορίτσια στο επίπεδο που επιθυμούν”.

Και συνέχισε αναφερόμενη στην προηγούμενη ομάδα της : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κατράνα που με υποστήριξε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου εκεί. Να ευχηθώ στην ομάδα καλή συνέχεια και πάντα ψηλά το κεφάλι…Ξέρω πως είναι δύσκολο να χάνεις μία παίκτρια που ήταν απαραίτητη, αλλά από την πλευρά μου δεν  είχα άλλη επιλογή λόγω των σπουδών μου.

Εκφράζω την αμέριστη ευγνωμοσύνη για την εντυπωσιακή πραγματικά υποδοχή από τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα, ένιωσα πραγματικά πως είμαι χρόνια στον σύλλογο… Είμαι πολύ χαρούμενη και συνάμα σίγουρη πως αν είμαστε ενωμένες και υγιείς, θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί εξ αρχής. Άλλωστε, όσον αφορά τον εαυτό μου, κάνω αυτό που αγαπώ πραγματικά και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected