Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 15ης αγωνιστικής

images

“Ποδαρικό” στο 2014 για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας κάνει την Κυριακή 5/1 η Β Ερασιτεχνική, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της περιόδου 2013-2014. Ένα πρωτάθλημα που ομολογουμένως αποτελεί την…ατραξιόν της φετινής χρονιάς, καθώς η δυναμικότητα των ομάδων και η δραματική εξέλιξη έχουν δημιουργήσει έναν άνευ προηγουμένου…συνωστισμό για την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική της επόμενης περιόδου.

Έτσι, μετά το απαραίτητο διάλλειμμα για τις εορτές των Χριστουγέννων, οι 13 “μονομάχοι” επανέρχονται δυναμικά για την τελική ευθεία, που θα αποκαλύψει ποιες έξι ομάδες θα βρεθούν του χρόνου στο επόμενο επίπεδο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του νομού μας.

Η πρωτοπόρος της κατάταξης και αήττητη στα πρώτα 13 παιχνίδια Δόξα Λιανοβεργίου υποδέχεται τον ΜΑΣ Βεργίνας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο. Το σύνολο του Σάκη Παγγούρα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο από την αρχή του πρωταθλήματος και αποτελεί το πρώτο φαβορί για την πρωτιά στη Β Ερασιτεχνική. Από την άλλη πλευρά, ο ιστορικός ΜΑΣ, με την επικράτηση του επί της ΑΕ Σφηκιάς την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε σημαντικό βήμα προς την άνοδο, βγάζοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης την ομάδα από τα ορεινά Πιέρια.

Ο εντυπωσιακός ΑΟ Μαρίνας, που συνεχίζει το σερί των 9 αήττητων αγώνων, υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας, που τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα τον έφεραν στην 5η θέση. Οι γηπεδούχοι με νίκη φτάνουν τους 29 βαθμούς και κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο, με τους “κιτρινόμαυρους” να επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψουν βαθμολογικά.

Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί ο τρίτος της βαθμολογίας Εθνικός Ράχης, που μεταβαίνει στον Τρίλοφο για να αντιμετωπίσει τον προτελευταίο της κατάταξης Ερμή, που μετρά 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Επίσης, το εμπόδιο της σκληροτράχηλης ΑΕ Σφηκιάς καλείται να ξεπεράσει ο Ηρακλής Γεωργιανών, ο οποίος ταξιδεύει στα Πιέρια με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Τέλος, σε Πλάτανο και Κυδωνιά διεξάγονται δύο ακόμη αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να παραμένουν σε τροχιά ανόδου. Ο Μακεδονικός υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕ Κυδωνέας θα αντιμετωπίσει την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που οι τρεις συνεχόμενες νίκες την έχουν φέρει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΟ Μαρίνας – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΜΑΣ Βεργίνας

Μακεδονικός Πλατάνου – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΕ Σφηκιάς – Ηρακλής Γεωργιανών

ΑΕ Κυδωνέας – Ποντιακή Νεολαία Άραχου

Ερμής Τριλόφου – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : Μακεδονικός Επισκοπής

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected