Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Πλατανιάς Κ20 2-1

Μεστή και ουσιαστική παρουσιάστηκε η Κ20 της Βέροιας, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2014. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο πεντάλεπτο, επικράτησε της αντίστοιχης του Πλατανιά με 2-1, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το πρωί (11.00) στο γήπεδο του Σταυρού.

Η “Βασίλισσα” θα μπορούσε να “καθαρίσει” από νωρίς την υπόθεση νίκη, ωστόσο επέτρεψε στους Κρητικούς να μπούν στο παιχνίδι με τη μείωση του σκορ, αν και σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε καθόλου από τους αντιπάλους τους. Τα δύο γρήγορα γκολ του Λαζόπουλου στο 1ο και 4ο λεπτό, έδωσαν τελείως διαφορετική τροπή στην αναμέτρηση, καθώς το μόνο που χρειαζόταν πλέον  για τους γηπεδούχους ήταν η σωστή διαχείρηση του σκορ.

Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 27′ να μειώσουν το σκορ, με τον Μπουρμπάκη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ και από κοντά νίκησε τον Βασιλειάδη, ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Η Βέροια θα μπορούσε να είχε μεγαλώσει την διαφορά των γκολ διαφορά στο πρώτο μέρος, αν ο Στέφανος Ντόγος ήταν πιο εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, με τον επαγγελματία πλέον παίκτη της “Βασίλισσας” να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πενταράκη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο για την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία στα καρέ του Βασιλειάδη. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου είχε δύο καλές στιγμές με τον Παπαγεωργίου να “κλειδώσει” τη νίκη στο διάστημα αυτό, αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92′.

Με τη νίκη της αυτή η “Βασίλισσα” έφτασε τους 23 βαθμούς μετά από 17 αγώνες, “σκαρφαλώνοντας” στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Τάνης, Λαζόπουλος, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Τσόλκας (46′ Παπαδόπουλος), Στασινόπουλος (74′ Κιοσκερίδης), Γιαννόπουλος (46′ Ρογγότης).

Πλατανιάς Κ20 : Πενταράκης, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης, Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Τσίτας, Κολομπάκης (55′ Στεφανίδης), Γαλανίδης, Κελάκης (79′ Κοντορινάκης), Μαυρεδάκης, Νικηφόρος (64′ Χαραλαμπάκης).

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος (φωτ.Τάσος Παπαδόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected