Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Βέροια – Πλατανιάς 2-2

d303b98a39a2620c4bddaac1127b43fd_LΙσόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε και το δεύτερο παιχνίδι της Βέροιας με τον Πλατανιά στην Super League, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2 και στην πρεμιέρα στα Χανιά στην πρεμιέρα του φετινού… μαραθωνίου. Ωστόσο, η ισοπαλία δεν… βολεύει κανέναν από τους δύο «μονομάχους», καθώς η «Βασίλισσα» παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 15 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έφτασαν τους 19 και έμειναν κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 22’ ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ των «ερυθρόλευκων» και άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε στο 30’ το πλασέ του Τόρες, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Τετέ έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε… καρπούς στο 44’ με… δράστη τον Κατάι, ο οποίος με ωραίο σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καντιμοίρη και έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και αναζήτησε το γκολ και στο 66’ ο Τόρες με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από κοντινή σέντρα του Μπέλιτς από τα δεξιά, κίνησε τον Καντιμοίρη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Η αντίδραση της «Βασίλισσας» ήταν άμεση και δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπάρμπας με σουτ στην κίνηση, έπειτα από φάουλ του Μπεν, διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Πάντως, η Βέροια ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 80’ ο Αμαραντίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα.

Βέροια : Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (2’ Βεργώνης), Καλτσάς (71’ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (85’ Παυλίδης).

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φερνάντεζ, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Τόρες, Κατάι, Μπέλιτς (93’ Μπέλιτς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected