Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Αναγέννηση Κάρδίτσας (0-1) Στο 58′ ο Πετράκος

2ad5a8a286bb3a9cb35546d773ffa8d9_LΗ Αναγέννηση Καρδίτσας υποχρέωσε τη Ζάκυνθο στην πρώτη της εντός έδρας ήττα από την αρχή της σεζόν.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν ότι δεν μπόρεσαν οι προηγούμενες ομάδες της κατηγορίας και επιβλήθηκαν των νησιωτών με 1-0. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που έκαναν. Η Αναγέννηση Καρδίτσας ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 20′ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κουκούλη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουντούρη. Ο ίδιος παίκτης στο 41′ επεδίωξε να «τελειώσει» το ματς αλλά το σουτ που εξαπέλυσε απομάκρυνε δύσκολα ο Όντο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάκυνθος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το εύθραυστο 1-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Ζάκυνθος : Όντο, Σολφερίνο (69′ Βούκοβιτς), Κυριακίδης (84′ Κοτάτης), Στασινόπουλος, Πέττας (58′ Πετράκος), Φωτιάς, Τορεσάνι, Μπίρης, Όττα, Σκαθαρούδης, Αποστόλου.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης (85′ Κόκκινος), Μπιτέλης (77′ Γήτας), Χλωρός (Υφαντής).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected