B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

All Star Game – Και η Α2 στη γιορτή!

pre game a2Το Imathia Sports News, πιστό στη φιλοσοφία της προώθησης και διάδοσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, μπαίνει δυναμικά και φέτος στη διοργάνωση εκδηλώσεων που παράλληλα με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, δημιουργούν το πλαίσιο εκείνο για την συμπαράσταση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια.

Φέτος και μετά από απαίτηση πολλών ποδοσφαιριστών για την εκμετάλλευση της ψηφοφορίας των MVP κάθε αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (που έχει τύχει και φέτος μεγάλης αποδοχής από τους αναγνώστες μας), διοργανώνουμε το 1ο All Star Game των Ερασιτεχνών, με την επιλογή των παικτών να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους φίλους και αναγνώστες του Imathia Sports News.

Θυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος, θα είναι οι 30 (όσες και οι αγωνιστικές) που θα επιλεγούν από την εβδομαδιαία διαδικασία της ψηφοφορίας των MVP. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι 16 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 και απομένουν 4 περίπου μήνες μέχρι την ολοκλήρωση του. Οι προπονητές των δύο ομάδων θα εκλεγούν από τους συναδέλφους τους (περισσότερα προσεχώς), εκτός των άλλων όμως αποφασίσαμε να βάλουμε και την Α2 Ερασιτεχνική στο…παιχνίδι, ξεκινώντας από σήμερα μία νέα ψηφοφορία.

Έτσι, οι αναγνώστες μας θα μπορούν από το βράδυ να ψηφίσουν όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμούν και στο τέλος του πρωταθλήματος (16/3) θα επιλεγούν οι πρώτοι 6 από τις 4 ομάδες που θα έχουν κερδίσει την άνοδο. Παράδειγμα : Αν οι πρώτοι 6 παίκτες της ψηφοφορίας είναι από 6 διαφορετικές ομάδες της Α2, τότε στο All Star Game θα αγωνιστούν ο 7ος ή ο 8ος ή ο 90ς ΕΦΟΣΟΝ η ομάδα του έχει κερδίσει την άνοδο!

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 31/1/2013 και την επόμενη μέρα θα δημοσιευτεί η λίστα με τους παίκτες. Καλή επιτυχία σε όλους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected