Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αιγινιακός – Πανιώνιος 1-0

bddd6ed324a7515f2080ad22684a3456_LΤου πάει το Κύπελλο του Αιγινιακού, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του θεσμού. Έχασε πέναλτι ο Κολοβός.

Η ομάδα του Αιγινίου ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική, ενώ ο Πανιώνιος δεν έδειξε καλή εικόνα, απειλώντας λίγες φορές τα καρέ του Τόλιου. Στο πρώτο μέρος, ο Κολοβός έκανε ένα επικίνδυνο σουτ στο 7’ που πέρασε μόλις άουτ, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση. Και στο 65’ ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Γκέσιο μέσα στην περιοχή, με τον Αιγινιακό να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπορούσαν να επιτεθούν ορθολογικά. Η πίεση ωστόσο απέδωσε και στο 87’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Κιβρακίδη. Η εκτέλεση του Κολοβού όμως ήταν κακή και ο Τόλιος μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το προβάδισμα για τον Αιγινιακό. Και το παιχνίδι έληξε 1-0.

Αιγινιακός : Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόφ (69’ Κουτσοσπύρος), Γκέσιος (84’ Γεωργίου), Δεμιρτζόγλου (90+1’ Δήμου)

Πανιώνιος : Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης (63’ Μπούζας), Παντίδος (77’ Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης (75’ Καπάνταης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected