Διαιτησία

ΕΠΣ Ημαθίας – Η διαδικασία για τους υποψήφιους διαιτητές

diaititisΑνακοινώθηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας η διαδικασία μαθημάτων και φοίτησης των νέων διαιτητών. Τα μαθήματα της σχολής θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιανουαρίου 2014 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας της ΕΠΣ Ημαθίας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Υπεύθυνοι της σχολής ορίζονται τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ και εκπαιδευτές διαιτησίας κ.κ. Γαβράς Ιωακείμ και Χριστοδούλου Αναστάσιος.

Δικαίωμα υποβολής της σχετικής αίτησης συμμετοχής έχουν όσοι έχουν ηλικία 16-35 ετών και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής (η αίτηση υπάρχει στα γραφεία της ΕΠΣΗ – Μητροπόλεως & Θεμιστοκλέους 13, 1ος όροφος, τηλ. 2331061502).

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας, θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στη Σχολή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 κάθε Δευτέρα 18:00-19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της ΕΠΣΗ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, καθώς και στα γραφεία της Ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός Σαββάτου.

*r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected