Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Πρώτο…πιάτο στο Αιγίνιο

864d21e29b4e7b855cdd2a72bb94115c_LΣτην Κατερίνη ανοίγει η… αυλαία της δεύτερης… δόσης της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 17:30 (Onsports, OTE Sport).

Η ομάδα της Κατερίνης, εκπροσωπεί την Football League στην φάση των «16» του θεσμού, μαζί με Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Μαγούλας, Ηρακλή, Ηρακλή Ψαχνών και Νίκη Βόλου και κόντρα στον Πανιώνιο θα αναζητήσει το… θαύμα για τα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο Ιστορικός έχει την… υποχρέωση απέναντι σε σύλλογο μικρότερης κατηγορίας να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί και θέλει στην πρώτη… μάχη του «ζευγαριού» να κάνει το πρώτο… βήμα για τη ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Ανήμερα η αποστολή

Ο τιμωρημένος Πλάτωνας Καρακατσάνης είναι το μοναδικό πρόβλημα που «πονοκεφαλιάζει» τον Κώστα Νικολαΐδη στον Αιγινιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα γίνει λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όπου θα βγει η 18άδα της ομάδας του Αιγινίου.

Εκτός ο Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου δεν είναι καθ’ όλα έτοιμος για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και έμεινε εκτός αποστολής από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Μπούζας, Λάσνικ, Κωστάκης, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected