Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Το…repeat του περσινού τελικού!

03b94954728eb136b77ead72a86938fe_LΟι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης τίθενται αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του θεσμού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον περσινό τελικό με τους «ερυθρόλευκους» να σηκώνουν το τρόπαιο και τη φετινή σεζόν, θα αναμετρηθούν για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη… πράξη θα «παιχθεί» στο φαληρικό γήπεδο, όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τους Αρκάδες, με στόχο το πρώτο… βήμα, ενόψει του επαναληπτικού στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Με Πελέ και αλλαγές

Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή του Ολυμπιακού μετρά ο Πελέ, ενώ εκτός έχουν τεθεί οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ιμπαγάσα, Τόρες, Ρομπέρτο, Σάμαρης, Φουστέρ και Σαλίνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Αποστολή ο Σανκαρέ, με προβλήματα

Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκεται ο Σανκαρέ, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ εκτός βρίσκονται οι: Ντε Μπλάσις, Λούι, Ναβάρο και Κουρμπέλης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Γογωνάς, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected