Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή

117Κατευθείαν δουλειά έπιασε ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Στέφανος Μεϊμάρογλου ο οποίος το μεσημέρι έφθασε στην πόλη της Καρδίτσας επιβεβαιώνοντας το πρωινό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας.

Μετά από μια μικρή συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο του Παλέρμο όπου και πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας. Τα περιθώρια εξάλλου για να γνωρίσει το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι λίγα καθώς την Παρασκευή ουσιαστικά ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Νάουσα.

Στην προπόνηση βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Σάκης Τσέλιος μέλη του Δ.Σ. αλλά και κάποιοι φίλοι του Α.Ο.Κ. που ήρθαν για να γνωρίσουν από κοντά τον νέο προπονητή και παράλληλα να εμψυχώσουν τους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο νέος προπονητής των “κυανόλευκων” στις δηλώσεις του αποκλειστικά στο KarditsaLive.Net ευχαρίστησε την διοίκηση του Α.Ο.Κ. για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και δήλωσε πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να καταφέρει η ομάδα να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν. Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας ανέφερε πως μπορεί να γίνουν 2-3 προσθήκες παικτών σε συνεργασία με την διοίκηση και αφού ο ίδιος διαπιστώσει τις όποιες αδυναμίες το επόμενο δεκαήμερο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του νέου προπονητή καθώς και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση.

*karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected