Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Η μάχη των “μικρών”!

0d023f886ee0d5e72efa7ea358ca9ed5_LΣτη μάχη του Κυπέλλου ρίχνονται σήμερα (17:30, OTE Sport) Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Μαγούλας, λίγο πριν την αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα της Football League την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου θα παραταχθούν για το παιχνίδι χωρίς τους Μπρέσκα και Ιωάννου, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κεσίδης και Ζέρης.

Στην 19άδα είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Πινδώνης, Ρόκας, Καπετάνος, Πόνσε, Κατσίκης, Δεινόπαπας, Ολίσε, Γιαλούσης, Κωστούλας, Ντινόπουλος, Κεσίδης, Ζέρης και Γκούρμα.

Ο Αστέρας Μαγούλας από την άλλη θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Κορνελάτος, Χάλαρης και Καπουράνης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπαλασάκης, Κασμερίδης, Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κοτίτσας, Σαμαρόπουλος, Έβερετ, Ιατρού, Μήτκας, Αντωνόπουλος, Κορνελάτος, Ασλανίδης, Στρατάκης, Μαρίνου, Ντιέγκο, Τσακώνης, Κανελλόπουλος, Λιόσης και Δημητριάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected