Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Επικτακτική η ενίσχυση, φήμες για μεταγραφή-έκπληξη!

IMG_0016 copyΑποφασισμένοι να κυνηγήσουν την παραμονή μέχρι τέλους είναι στον Ρήγα Φεραίο περιμένοντας απαντήσεις από ελεύθερους  και μη -επαγγελματίες- παίκτες μέσα στις επόμενες δύο ημέρες ενώ θα κινηθούν και για επιθετικό που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική και θα προκαλέσει αίσθηση…

Ύστερα από την ήττα με τον Αμπελώνα (0-2) την περασμένη Κυριακή που απομάκρυνε τη ζώνη παραμονής στους 7 βαθμούς η διοίκηση και ο Λάκης Μπακάλης συναντήθηκαν και αποφάσισαν ότι θα παλέψουν ενωμένοι μέχρι τέλους για την παραμονή στην Γ’΄Εθνική σε αυτές τις 16 αγωνιστικές που απομένουν.

Προϋπόθεση για να επιτευχθεί ο στόχος είναι η απόκτηση 2-3 -επαγγελματιών προτεραιότητα- ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ώστε να ενισχύσουν και να δώσουν βάρος στο ρόστερ. Για δανεικούς δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς είναι και θέμα συλλόγου ενώ το οικονομικό είναι το κύριος παράγοντας για να κάνει μία ομάδα μεταγραφές.

Πάντα σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας στόπερ ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να συμφωνήσουν με παίκτες που να έχουν ποδοσφαιρικές παραστάσεις υψηλότερες από την Γ’ Εθνική…. Αλλά υπάρχει και το βλέμμα και στην ίδια κατηγορία.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται από την Δευτέρα, για την ακρίβεια από την προηγούμενη εβδομάδα, οι ιθύνοντες του Ρήγα που ακούνε προτάσεις, βολοδισκοπούν στόχους σε διάφορους νομούς αλλά βρίσκουν κάμποσα εμπόδια στο δρόμο τους, οικονομικά και μη…

Η απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός αμυντικού είναι στους άμεσους στόχους και για την εύρεσή τους έχουνε βγει… ραντάρ. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούση που θα γίνει σε έμπειρο ποδοσφαιριστή με θητεία σε ομάδες της Α’ Εθνικής που θα αλλάξει τα δεδομένα στην επίθεση της ομάδας και θα κάνει ντόρο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δεν περισσεύει αφού την Κυριακή ο Ρήγας θα ταξιδέψει στον Δομοκό για την κρίσιμη αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής χωρίς να προλαβαίνει να χρησιμοποιήσει κάποια μεταγραφή (εφόσον πραγματοποιηθεί).

*athlitikovagoni.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected