Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Έσπασε το ρεκόρ παραμονής προπονητή!

117Την πιο γρήγορη αλλαγή προπονητή στην ιστορία του ολοκλήρωσε σήμερα ο Α.Ο.Κ. όπως πρώτο σας ενημερώνει το KarditsaLive.Net καθώς ο Στεφανος Μεϊμάρογλου που χθες το μεσημέρι ανέλαβε τις τύχες των “κυανόλευκων”, εδώ και λίγη ώρα αποτελεί παρελθόν!

Ο ίδιος στη δήλωσή του κάνει λόγο για λόγους ανωτέρας βίας που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Σύνολο ωρών στην ομάδα του Α.Ο.Κ. περί τις 28…και με δύο προπονήσεις συνολικά. Έτσι οι “κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν ουσιαστικά χωρίς προπονητή στη Νάουσα σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ας δούμε τι αναφέρει αναλυτικα όμως ο ίδιος στη δήλωσή του:

“Μόλις τρία 24ωρα κράτησε η συνεργασία μου, με την ιστορική ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τον Α.Ο. Καρδίτσας. Σήμερα Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, και μετά την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποίησα στόν σύλλογο, λόγοι ανωτέρας βίας, με οδήγησαν στο να διακοπεί η συνεργασία μου, με τον ιστορικό σύλλογο του Α.Ο.Κ. Εύχομαι στο Δ.Σ. της ομάδος, καλή σύνεχεια, και στην ομάδα πάντα επιτυχίες και να πετύχει τους στόχους της. Κατα τό μικρό χρονικό διάστημα παραμονής μου, στην τεχνική ηγεσία της ομάδος, γνώρισα καλούς και σωστούς ανθρώπους εδώ στην Καρδίτσα, που έγιναν φιλοι μου, και με εντυπωσίασε τό πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα. Εύχομαι απο καρδιάς καλή επιτυχία για την συνέχεια, στην ομάδα του Α.Ο.Κ.”

*karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected