K20 - K17 - K15 - Μεταγραφές

Βέροια Κ20 – Δύο προσθήκες, μία αποχώρηση!

Σε δύο προσθήκες ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Κ20 της Βέροιας, κατόπιν εισήγησης του Στέφανου Γαϊτάνου που γνωρίζει την αξία των εν λόγω παικτών.

Πρόκειται για τους Βασίλη Καλλίνη (φωτ.αριστερά) και Γιώργο Αναστάση (φωτ. δεξιά), 17 και 18 ετών αντίστοιχα. Ο πρώτος αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ. Κατάγεται από την Φλώρινα, απ’ όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον τοπικό ΠΑΣ.

Η δεύτερη προσθήκη της “Βασίλισσας” προέρχεται από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος (15/04/1995) μέσος ξεχωρίζει για το χαμηλό του ανάστημα (μόλις 1.58 ύψος!), ταυτόχρονα όμως είναι εξαιρετικά γρήγορος με ή χωρίς τη μπάλα. Χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και ως “δεκάρι” όποτε χρειαστεί.

Την ίδια ώρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας θα αγωνίζεται ο Αποστόλης Λίτσι, που αποχωρεί από τη Βασίλισσα. Ο 19χρονος (16/10/1994) σκληροτράχηλος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο και της ΑΕ Καψόχωρας, ωστόσο κατέληξε στην ομάδα που πρωταγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected