Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α όμιλος) – Το Pre Game της 12ης αγωνιστικής

images

Ίσως κάποιοι από σας να το ξέχασαν, αλλά η Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζεται! Η πολύ μεγάλη διακοπή (περίπου ένας μήνας!) από την τελευταία αγωνιστική, επέφερε την αναγκαστική πτώση του ρυθμού για τις ομάδες, που κάποιες από αυτές προχώρησαν σε φιλικούς αγώνες για να διατηρηθούν σε εγρήγορση, το σίγουρο όμως είναι πως θα είναι σαφώς επηρεασμένες.

Το αυριανό (12/1) πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής περιλαμβάνει κυρίως αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία και σ’ αυτές που θα επιδιώξουν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στη Β’ Ερασιτεχνική.

Οι συγκάτοικοι στην κορυφή Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ΠΑΟΚ Κουλούρας αγωνίζονται εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, με τους πράσινους να μεταβαίνουν στο Νησέλι για να αντιμετωπίσουν τον ουραγό Αλιάκμων ενώ οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται στο γήπεδο της Κουλούρας τη Θύελλα Σταυρού.

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, που ενισχύθηκε με την προσθήκη του Τόλη Λίτσι από τη Βέροια Κ20 αλλά έχασε τον Γιώργο Αναστάση που μεταπήδησε με τη σειρά του στη “Βασίλισσα”, υποδέχεται στο Νησί την ΑΕΚ Καμποχωρίου, που φαίνεται πως με τη συγκομιδή των 13 βαθμών έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας ΠΑΟ Παλατιτσίων, που απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, υποδέχεται τον ΠΑΟ Κορυφής, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι “ασπρόμαυροι” του Δημήτρη Μπενίσκου παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις, ειδικά από τη στιγμή που μετρούν ένα σερί 9 αγωνιστικών χωρίς ήττα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΟ Συκιάς – Άρης Παλαιοχωρίου  (1-2)

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΠΑΟ Κορυφής  (1-1)

Αλιάκμων Νησελίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  (0-3)

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΕΚ Καμποχωρίου  (2-0)

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού  (4-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected