Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-10

Ακόμη βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! Η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος πραγματοποίησε ακόμη ένα “ξέσπασμα” και φιλοδώρησε με δέκα τέρματα την…άμοιρη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει. Το σύνολο του Σάκη Παγγούρα έφτασε τα 77 τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι άγνωστο στα πόσα θα σταματήσει…

Το μεγάλο όμως ματς για τον δικέφαλο της Αλεξάνδρειας είναι την επόμενη αγωνιστική, καθώς μεταβαίνει στη Μελίκη για τον αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος. Αν οι “ασπρόμαυροι” επικρατήσουν του Φιλίππου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βάζουν πλώρη για τα μπαράζ. Από την άλλη πλευρά, αν οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρουν να πάρουν το “ροζ φύλλο”, βάζουν…φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά μειώνεται στον πόντο.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, δεν αντέχει σε κριτική και περαιτέρω ανάλυση… Παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν μόλις 0-1 στο 41′ (προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Χρήστο Ζωγράφο στο 11′), το γκολ του Γιώργου Κίτσα σ’ εκείνο το σημείο σήμανε και την…αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους που σταμάτησαν τελικά στα 10.

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν…βούτυρο στο ψωμί του Γιώργου Κίτσα, που έκανε πραγματικό…πάρτι, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων και μάλιστα τα τρία από αυτά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του! Χαρακτηριστικό είναι πως στο γκολ στο 81′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (έφτασε αισίως τα 29) πέρασε δύο φορές τον Καμπάσι (!) πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Νέας Γενεάς!

Για την ιστορία τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Ζωγράφος (11′-90′) , Κίτσας Γ. (41′-53′-81′ -85′), Κίτσας Κ. (61′-87′), Κίτσας Σ. 65′  και Κίτσας Π. στο 89′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Νέας Γενεάς Νικομήδειας : Καβάσι, Λίτσι (68′ Γκλόκα), Φιλιππίδης, Τουρατζίδης, Τσιφλίδης Ι., Σαχπατζίδης, Τσιφλίδης Μ., Σιδηρόπουλος, Μπουτουγλίδης, Σταφυλίδης, Θεοδεωρίδης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ. (58′ Θεοδώρου Κυρ.), Πατατούκας (46′ Κίτσας Σ.), Νουσιόπουλος, Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Π., Τζέπης, Ζωγράφος, Δημοσθένους (58′ Τόλιος), Κίτσας Γ., Κίτσας Κ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected