Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΟΦΗ Κ20 – Βέροια Κ20 2-1 (photo)

Συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί η Κ20 του ΟΦΗ, επικρατώντας και της Βέροιας στο Ηράκλειο και με την 6η συνεχόμενη νίκη του έφτασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου αιφνιδιάστηκε από το γκολ του ΟΦΗ πριν βγει το 20λεπτο και παρά την προσπάθεια για ισοφάριση, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη.

Οι Κρητικοί, που αγωνίστηκαν χωρίς του Ροβύθη και Βιτώρο, απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται σε ανοδική πορεία και εκμεταλλευόμενοι το “κρύο” ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Φαζό. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να φανούν απειλητικοί μέχρι την ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Μαραθιανό, το ημίχρονο όμως έκλεισε με σκορ 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στέφανος Γαϊτάνος “έριξε” στον αγώνα τον Ρομάριο Λουμάνι ώστε να πιέσει περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, το γκολ όμως ήρθε από τους γηπεδούχους, με σκόρερ αυτή την φορά τον Μανιδάκη στο 66′. Το τέρμα αυτό λειτούργησε θετικά για τους Κρητικούς, οι οποίοι διαχειρίστηκαν σωστά το σκορ στο υπόλοιπο διάστημα και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν την μείωση του σκορ στο 84′ με τον Λαζαρίδη, πήραν την νίκη φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Για τη “Βασίλισσα” το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Γιώργος Αναστάσης, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Συνθέσεις

ΟΦΗ Κ20 : Γιαγκόζης, Μπολάκης, Τούγλης (64′ Σακλαμάκης), Χύζι, Φαζός, Παπαδιός, Μανιδάκης, Γκαϊτάν, Μαραθιανός (82′ Χατζάκης), Βλαχάκης (64′ Χρηστάκης), Μπαμπουλάκης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης (67′ Νικολαϊδης), Ουνγιαλίδης, Ρογγότης, Τάνης, Γιαννόπουλος, Πέτκος, Παπαγεωργίου, Τσόλκας (75′ Αναστάσης), Λαζόπουλος, Νικολόπουλος (46′ Λουμάνι).

*φωτ.Τάσος Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected