Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Βέροια 0-1

24352029bfb335723fb9e3e0f5b7e249_LΟ Μπεν λύτρωσε τη Βέροια, καθώς με δικό του γκολ της έδωσε τη νίκη στο Ηράκλειο, για το 1-0 επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» πηρε σπουδαίο «διπλό», αλώνοντας την έδρα των Κρητικών, χάρη σε τέρμα του Μπεν. Οι Κρητικοί πλήρωσαν τα πολλά αμυντικά τους λάθη, ενώ τέλειωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Μπούρμπου και του Ζόρο.

Ο ΟΦΗ άρχισε δυνατά το ματς και στο πρώτο 15λεπτο απείλησε με στημένες φάσεις. Όμως στη συνέχεια η Βέροια ισορρόπησε, αλλά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ανέβασε στροφές και απείλησε δύο φορές με τον Μπεν να μην μπορεί να νικήσει ο Φερνάντεζ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν καλύτερη εικόνα, ενώ ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να απειλήσει. Και στο 75’ η κατάσταση έγινε δύσκολη για τους Κρητικού, καθώς ο Μπούρμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Βέροια συνέχισε το πρέσινγκ και στο 81’ ο Ζορό ανέτρεψε τον Μπαργκάν έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη στον αμυντικό του ΟΦΗ, που έμεινε με εννέα. Και στο 85’ ο Μπεν νίκησε τον Φερντάντεζ, κάνοντας το 0-1.

ΟΦΗ : Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (79’ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (55’ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (54’ Λαμπρόπουλος)

Βέροια : Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (87’ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (62’ Παυλίδης), Γεωργιάδης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected