Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Τέλος ο Τοπαλίδης και δύο παίκτες!

718c74e72a44453d2dffb2c147d93ebd_LΑποχωρούν από την Αναγέννηση οι δυο βασικοί παίκτες (επιθετικός και αριστερός μπακ). Οριστικά τέλος και ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης. Φουλ για ενημερότητα, ενίσχυση και νέο τεχνικό.

Αρκετή δουλειά θα έχει αυτή την εβδομάδα η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μετά τη συντριβή από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πριν τη δύσκολη έξοδο με τον Αιγινιακό. Τη Δευτέρα συνεχίστηκε η… αποψίλωση του ρόστερ, με την αποχώρηση του 23χρονου επιθετικού, Απόστολου Αναστασίου και του 23χρονου αριστερού μπακ, Θεόφιλου Κουρούπη (οι δυο παίκτες έχουν ήδη προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας τους). Έτσι, το ρόστερ αριθμεί… 14 παίκτες και οι «διαρροές» ίσως συνεχιστούν.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε το διαφαινόμενο από την Κυριακή «διαζύγιο» με τον προπονητή, Γιάννη Τοπαλίδη. Συνεπώς, η διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη σηκώνει… μανίκια για να εξασφαλίσει ενημερότητα και να γίνουν άμεσα πολλές μεταγραφές (στο προσκήνιο μεταξύ άλλων οι Σερέτης και Μωυσιάδης), αλλά και να προσλάβει νέο τεχνικό (δεν κυκλοφόρησε ακόμα κάποιο όνομα υποψηφίου).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected