Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Μία προσθήκη, μία αποχώρηση

4367b558b202dd2f36e523151a019ce6_LΟ Άρης ανακοίνωσε πως έλυσε τη συνεργασία του με τον Στέλιο Τσουκάνη. Ο 24χρονος μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο και δεν άργησε να βγει το διαζύγιο. Η ανακοίνωση των «κιτρίνων»:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Τσουκάνη. Η διοίκηση του Άρη ευχαριστεί θερμά τον νεαρό μέσο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δανεικός ο Μπακασέτας

Το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Τάσος Μπακασέτας με την μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχανε ξεκινήσει από τις ημέρες των Χριστουγέννων για να επέλθει η συμφωνία με τον 20χρονο διεθνή που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Η επιλογή του Μπακασέτα είχε να κάνει σε σημαντικό βαθμό με το γεγονός ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν μπόρεσε να βρει άκρη παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για την επιστροφή του Σαλόζε Ουντότζι.

Και όσο για τον δανεισμό του θα είναι μέχρι το καλοκαίρι, όπως με τους Μπουγαϊδη από την Γρανάδα και Βλάχο από την Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αρκαδίας λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Μανόλη Παπαστεριανό που μετέβη σήμερα στην Ρουμανία για να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με την ρουμανική Κονκόρντια.

Ακολούθως θα ενεργοποιηθεί η προφορική του συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2017. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να απασχολήσει ο Κρίστι Βανγκέλι που χθες έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς Οντέσα.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected