Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Πλησιάζει ο Μελισσόπουλος!

melissopoulosΠολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου μέσου, Αλέξανδρου Μελισσόπουλου βρίσκεται ο Αιγινιακός. Ο νεαρός χαφ αγωνιζόταν στη Ζενίτ Τσάσλαβ, με εφτά γκολ σε 13 συμμετοχές στην Τσεχία, ενώ ακόμα έχει παίξει σε Ερασιτέχνες Ξάνθης και Τηλυκράτη Λευκάδας. Ο Μελισσόπουλος, που απασχόλησε και παλιά τους κυανόλευκους, αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στα χαφ.

Ταυτόχρονα, τη Δευτέρα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ του Ελευθεριακού, Στέργιου Φαρμάκη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις. Οι Τσίκου, Ιασωνίδης (διαφορά προς το παρόν στο οικονομικό με τον έμπειρο στόπερ και αν δε ρίξει τις απαιτήσεις του δεν θα προχωρήσει το θέμα) παραμένουν στο προσκήνιο, μαζί με έναν Σενεγαλέζο χαφ και έναν νεαρό μεσοαμυντικό που ίσως έρθει δανεικός από τον Ατρόμητο, στην πιθανή περίπτωση παραχώρησης του Κυριάκου Κιβρακίδη στους Περιστεριώτες.

Παράλληλα, πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του για άλλο ένα χρόνο είναι ο Αργεντινός χαφ, Μαρσέλο Πέντα, ενώ για τον εντός έδρας αγώνα με τα Γιαννιτσά δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φαμπίνιο και Κιβρακίδης. Τέλος, μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για την άμεση προσαρμογή των Κουτσοσπύρου και Γκέσιου, που βοήθησαν σημαντικά στο θρίαμβο με τον Πιερικό (1-5).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected