Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΟ Μαρίνας – Εντυπωσιακή κίνηση με Γάτσο!

DSCN4946Μεταγραφή από το “πάνω ράφι”, που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ιστορικό σύλλογο, πραγματοποίησε ο ΑΟ Μαρίνας. Το συγκρότημα του Βασίλη Μισαηλίδη απέκτησε τον Γιώργο Γάτσο από τον Κεραυνό Επισκοπής, που είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής και στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής με 14 τέρματα! Μία ομολογουμένως εντυπωσιακή κίνηση για τον ΑΟΜ, που θα τον βοηθήσει αφάνταστα στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική.

Ο 21χρονος (28/03/1992) επιθετικός, με θητεία στους νέους της SKODA Ξάνθη, είναι ιδιαίτερα τεχνίτης ποδοσφαιριστής και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Έχει ύψος 1.76 και βάρος 76 κιλά και παρά την κακή χρονιά του Κεραυνού Επισκοπής της προηγούμενη χρονιά, όπου η ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, ο ίδιος πέτυχε τα 10 από τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε ήδη με τα χρώματα του ΑΟ Μαρίνας, στην πρώτη ήττα της ομάδας μετά από 10 αγωνιστικές, με αντίπαλο την Ακαδημία Μακροχωρίου (0-2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected