Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Με Καμπερίδη στο “τιμόνι”!

kamperidis5_610x400Ο Κατερινιώτης Γιώργος Καμπερίδης είναι ο προπονητής που επέλεξε η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, ώστε να βγάλει την οκάδα από το τέλμα.

Ο 48χρονος Κατερινιώτης Γιώργος Καμπερίδης είναι, τελικά, η επιλογή της διοίκησης του Πιερικού για τη θέση του προπονητή. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ποδοσφαιρική Πιερία, καλείται να καθοδηγήσει άμεσα τους “Μελανόλευκους” στον δρόμο της ανάκαμψης, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στη Football League.

Ο Καμπερίδης πέρασε για… μερικές ώρες φέτος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ στο παρελθόν προπόνησε Εθνικό Κατερίνης, Πυρσό Γρεβενών, Ελασσόνα, Φωκικό, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό και Ρούβα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα ντεμπουτάρει στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Κοντά σε Ναστόφσκι

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η κατερινιώτικη ΠΑΕ οδεύει στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής, καθώς το πρόβλημα με την ενημερότητα οδεύει προς τη λύση του. Ο λόγος για τον μέσο Κλίμεντ Ναστόφσκι, που το 2012 πέρασε από την Αναγέννηση Επανομής. Παράλληλα, αναμένεται να κλείσει και ο Έκελμανς, που προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected