Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – “Κόλπο γκρόσο” με Μπελόν!

mpelonΝέο μεταγραφικό… σεισμό ετοιμάζεται να προκαλέσει η ομάδα της Πιερίας, που είναι μια ανάσα από τον 24χρονο Ελβετό πρώην μέσο του Παναιτωλικού και της Βέροιας.

Είναι… τρελός ο πρόεδρος (σ.σ. εν προκειμένω ο χρηματοδότης Γιάννης Νιώπας)! Η ομάδα της Πιερίας δείχνει ασταμάτητη και «αχόρταγη» στο μεταγραφικό παζάρι και ετοιμάζεται για ακόμα μια προσθήκη… βιτρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρόστερ των κυανόλευκων θα ισχυροποιηθεί άμεσα με τον Νταμιάν Μπελόν! Το… φυτίλι για τη «βόμβα» έχει ανάψει και όπως φαίνεται το θέμα είναι τυπικό και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο Αιγινιακός κερδίζει τη «μάχη» από άλλες ομάδες που διεκδίκησαν τον 24χρονο Ελβετό, όπως τα Χανιά, με τον έμπειρο κεντρικό χαφ, που ήρθε πρώτα στην Ελλάδα για τη Βέροια και ακολούθως ξεχώρισε με τον Παναιτωλικό (κυρίως στην περσινή πορεία ανόδου το β΄ εξάμηνο) να σμίγει ξανά με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Και να θέλει βεβαίως… επανάληψη του περσινού «σεναρίου» (άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όπως με τους Αγρινιώτες), σε ένα… μαγικό “δίδυμο” στα χαφ με τον έτερο… καλλιτέχνη, τον Αργεντινό Μαρσέλο Πέντα.

Παράλληλα, η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη φαίνεται ότι ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε ο υπό δοκιμή Σενεγαλέζος εξτρέμ. Τέλος, για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φαμπίνιο και Κιβρακίδης.

*dokari.gr

Μπελόν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected