Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το Imathia Sports News στην προπόνηση του Μακροχωρίου

Βρεθήκαμε σήμερα (16/1) στο βοηθητικό γήπεδο της Ένωσης στο Μακροχώρι, για να παρακολουθήσουμε από κοντά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό. Ο Λεωνίδας Μπίλης επέλεξε να γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που βρίσκεται βόρεια του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν δύναται να επιβαρυνθεί περισσότερο.

Στη σημερινή προπόνηση, εκτός του προέδρου της ομάδας κ. Σάκη Βούλγαρη που παρακολούθησε από κοντά το πρόγραμμα, έδωσαν το παρόν 22 ποδοσφαιριστές, με τον Μάκη Σπανό (φωτ) να έχει πλέον ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής. Ο 33χρονος παίκτης μίλησε μάλιστα στην κάμερα του Imathia Sports News, σε μία από τις σπάνιες φορές που κάνει δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μοναδικός απών ο Αντώνης Ηλιάδης, ο οποίος είχε πάρει άδεια από τον προπονητή ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νίκος Σαρηγιαννίδης (υποτροπή σε παλιότερο τραύμα στον προσαγωγό, δεν αγωνίζεται την Κυριακή) και Μωυσής Τριανταφυλλίδης (πιθανή η ύπαρξη κήλης). Οι παίκτες μετά το πρόγραμμα με τη μπάλα σε ζευγάρια, έκαναν ασκήσεις τακτικής, με τον έμπειρο προπονητή να δουλεύει περισσότερο στην επίθεση και την ανάπτυξη από την άμυνα.

Αργότερα, εκτός τις δηλώσεις του Μάκη Σπανού, δείτε τι ανέφερε ο Λεωνίδας Μπίλης για το ερχόμενο παιχνίδι, για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και τις ενέργειες της διοίκησης για το Δημοτικό Γήπεδο.

*Με την ομάδα προπονείται και ο Ημαθιώτης πρώην παίκτης της Ρέιντζερς, Ανέστης Αργυρίου ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

** Την πολυπόθητη αναβολή στράτευσης απέσπασε ο Γιάννης Πιέτρα.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος – Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected