Κατηγορίες
Διάφορα

Μίκαελ Σουμάχερ – Φόβοι πως δεν θα συνέλθει από το κώμα…

d1b0f04e5b39a49b53971b9669380373_LΕδώ και 19 μέρες ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα, μετά το ατύχημα που είχε στο σκι, ωστόσο η πρόγνωση για την πορεία της υγείας του δεν είναι ενθαρρυντική.

Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν απόψεις ειδικών γιατρών για την κατάσταση του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1, όπου εκφράζεται η ανησυχία πως ίσως δεν βγει ποτέ από το κώμα. Οι γιατροί έχουν βάλει τον Σούμι σε τεχνικό κώμα, προσπαθώντας να αξιολογήσουν τον τραυματισμό του και να αποσυμφορήσουν τον εγκέφαλό του από την πίεση. Ωστόσο, μετά από δυο εβδομάδες οι γιατροί επαναφέρουν τον ασθενή. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στην περίπτωση του Γερμανού, καθώς οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ θεωρούν πως οργανισμός του δεν θα αντεπεξέλθει.

Παράλληλα, φοβούνται για μόνιμες βλάβες, ενώ όσο βρίσκεται σε κώμα, ελπίζουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα. Ακόμη η βελτίωση δεν είναι αυτή που περίμεναν, ενώ και η παραμονή του Σουμάχερ σε κώμα εγκυμονεί κινδύνους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο επιπλοκών στη λειτουργία του ήπατος, των μυών και της ενδοκρανιακής πίεσης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected