Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 18ης αγωνιστικής

pre-game-a21

Και ενώ ο καιρός φαντάζει…καλοκαιρινός το τελευταίο διάστημα, οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο φετινό πρωτάθλημα και παρά την ομολογουμένως πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας, το ενδιαφέρον είναι έντονο, ειδικά όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Στο πρόγραμμα της αυριανής 18ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μία αναμέτρηση που κεντρίζει τα βλέμματα και αποτελεί ματς-ορόσημο όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή. Δείτε εδώ το pre game του αγώνα, όπως το παρουσίασε χθες στο Imathia Sports News.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, στην οποία το Imathia Sports News θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση της Μελίκης, μέσω της γνωστής πλέον διαδικασίας μέσα από την ιστοσελίδα :

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο Γιαννακοχώρι, με την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη να υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι “κυανόλευκοι”, εκτός της νίκης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο ντέρμπι με τον Φίλιππο Μελίκης για να παίξει τα…ρέστα του στις 01/02, όταν θα υποδεχτεί τους “ασπρόμαυρους”. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος προετοίμασε την ομάδα του για τη δύσκολη έξοδο του Σαββάτου, στην οποία επιστρέφει ο Σάββας Αθανασιάδης μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική. Θα απουσιάσει όμως ο Μπάμπης Σαλτουρίδης, με τον 25χρονο μέσο να επιστρέφει στις 8/2 με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τον περσινό αγώνα (anthemia.blogspot.gr) :

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Αναμέτρηση με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον, καθώς οι “κυανόλευκοι” επιδιώκουν πλέον το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που “καίγονται” για βαθμούς. Με τους γηπεδούχους, που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην Καψόχωρα (3-1), αγωνίστηκαν τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου (Νίκος Αλμαλιώτης, Γιώργος Τσακαλίδης) ενώ στον πάγκο παρέμεινε ο Παύλος Ζερδαλής, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, έχοντας ως αβαντάζ την εξαιρετική ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, θα μεταβεί στο Διαβατό για τη νίκη, που θα του επιτρέψει να είναι ακόμη πιο αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας. Μοναδική απουσία για τους “πράσινους” ο Τραϊανός Μουχτάρης, που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Ακόμη τρεις βαθμούς βάζει στο…σακούλι η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, φτάνοντας τους 32 βαθμούς και τα 34 τέρματα υπέρ.

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας : Αναμέτρηση μεταξύ των…μικρομεσαίων του φετινού πρωταθλήματος στο Ζερβοχώρι, με τον τοπικό Άτλα να υποδέχεται την ΑΕ Καψόχωρας, που έχασε έδαφος στη βαθμολογία μετά την ήττα από τον Ατρόμητο Διαβατού την προηγούμενη αγωνιστική. Οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν μεσοβδόμαδα και στη δεύτερη μεταγραφή τους, καθώς μετά τον Γιάννη Γαϊτανίδη απέκτησαν και τον Κώστα Παπαδόπουλο, πρώτο σκόρερ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο στο αυριανό παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς εκτίει την 6η από την 8η αγωνιστική της τιμωρίας του. Στην αντίπερα όχθη, ο Χρήστος Τερζίδης επιδόθηκε στην αναπτέρωση του ηθικού των παικτών του, στοχεύοντας πλέον στην συγκέντρωση βαθμών ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης : Ένα από τα πολλά ντέρμπι παραμονής που θα συναντήσουμε στις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι και αυτή του Κλειδιού, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί στο πρωτάθλημα (23 έναντι 19), ωστόσο είναι επιτακτική η συγκομιδή βαθμών, για να αποφύγουν τις…περιπέτειες. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη πήρε πολύτιμη ισοπαλία στο γήπεδο των Τρικάλων, ενώ από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Ανδρέα Καλτσά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φίλιππο Μέσης. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν ελλείψεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δύσκολη έξοδος για τον 10ο της βαθμολογίας Αχιλλέα, καθώς μεταβαίνει στη Μέση για να αντιμετωπίσει τον Νηρέα της Βέροιας. Το repeat του περσινού ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (νικητές οι “ασπρόμαυροι” με 1-2), κρύβει “παγίδες” για τους νταμπλούχους, καθώς οι “κόκκινοι” του Γερμανού Σιαφαρίκα θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση παραμονή, κάτι το οποίο θα αποτελέσει από την άλλη πλευρά…μαχαιριά για τους “ασπρόμαυρους”, που φέτος δίνουν το δικό τους αγώνα για να αποφύγουν τον οδυνηρό υποβιβασμό.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Την ευκαιρία να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς έχει το Σάββατο ο Άρης, που υποδέχεται την ουραγό και ελλιπέστατη Νέα Γενεά στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου, που πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση στον Άγιο Γεώργιο την προηγούμενη αγωνιστική, θα επιδιώξει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι που θα τη φέρει στους 22 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η νεοφώτιστη ομάδα είναι ουσιαστικά καταδικασμένη με 7 βαθμούς μέχρι στιγμής, ενώ έχασε τον Κώστα Παπαδόπουλο που αποχώρησε για λογαριασμό του Άτλα Ζερβοχωρίου.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  (1-4)

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης  (2-2)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας  (1-2)

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (2-2)

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  (1-4)

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νεοκάστρου  (1-1)

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας  (0-1)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας  (0-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected