Football League

Χανιά – Παναχαϊκή (0-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

ce2ef0ce3d604d96725acce7040d42a8_lΟι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια φάση μπροστά στην εστία του Λαμπάκη, κάτι το οποίο έκαναν οι Αχαιοί.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που στο 17΄ με τον Χιντζίδη, άγγιξε το γκολ η κεφαλιά του όμως αποκρούστηκε από τον Θεοδωρόπουλο. Στην επανάληψη η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν που στο πρώτο μέρος δεν  μπορούσε να εκδηλώσει οργανωμένες επιθέσεις ανέβασε την απόδοση του και στο 69΄ έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ο Κονσταντίνοφ, μετά από λάθος του Χιντζίδη, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων το σουτ του όμως έφυγε ψηλά άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα μετά το 78΄ έπεσε με τις δύο ομάδες να επαναπαύονται στο υπάρχον σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Γκούμας, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης (68′ Βαλλιάνος), Μανωλάς, Μέλο (46′ Κοσταντίνοφ), Τσάτσος (82′ Σκάρος), Πάγκαλος.

Παναχαϊκή : Λαμπάκης, Κιάσσος, Βαγγελόπουλος, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Στεργίδης (75′ Χοτζάλι), Φατιόν, Ντα Κόστα (53′ Χούσα), Πάτο, Κοντογουλίδης (85′ Πλέγας).

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected