Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β όμιλος) – Το Pre Game της 15ης αγωνιστικής

pregame

Δράση μόνο στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής για αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής σε έξι αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β Ερασιτεχνική, με τη “μάχη” να μαίνεται σε τέσσερα “μέτωπα”.

Τη διαφορά από την τρίτη θέση, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην Α1 έχει την ευκαιρία να διευρύνει ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης, που υποδέχεται στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου τον ΓΑΣ Κοπανού, μία εκ των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια ώρα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που δεν κατάφερε να “καθαρίσει” την υπόθεση-άνοδος με τη Δόξα Νάουσας την προηγούμενη αγωνιστική, μεταβαίνει στη Λυκογιάννη όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων, με τους “κυανόλευκους” να είναι επίσης είναι μία από τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Η τρίτη της κατάταξης Δόξα Νάουσας υποδέχεται στην Παναγιωπούλα την ουραγό Ακαδημία Βέροιας και εκτός της δικής της επικράτησης, περιμένει τα…καλά νέα από τη Λυκογιάννη ώστε να μειώσει περισσότερο τη διαφορά. Στην “ουρά”, εκτός των τριών ομάδων που αναφέραμε και που εκ των πραγμάτων έχουν δύσκολο έργο, ο Μακεδόνας Βέροιας μεταβαίνει στην Επισκοπή για να αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Κεραυνό, που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση και το “διπλό” στον Κοπανό.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις της Στενήμαχου, όπου η Θύελλα υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων και του γηπέδου της Ραχιάς, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ΑΕΠ Βέροιας και Ολυμπιακός Νάουσας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Απόλλων Λυκογιάννης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (0-7)

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας  (8-0)

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Κοπανού  (5-1)

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας  (1-2)

Κεραυνός Επισκοπής – Μακεδόνας Βέροιας  (5-3)

Θύελλα Στενημάχου – Ελπίδα Μονοσπίτων  (1-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected