Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Στο μικροσκόπιο ο Μουτέρο!

muteroΘετικές εντυπώσεις στην ομάδα της Πιερίας από τον 20χρονο Αφρικανό εξτρέμ (από Ζιμπάμπουε, με αγγλικό διαβατήριο), που το καλοκαίρι είχε υπογράψει στη Γλυφάδα και είναι πιθανό να αποκτηθεί ως επένδυση και εναλλακτική λύση. Τυπικό του Μπελόν.

Καλές εντυπώσεις αφήνει στις προπονήσεις του Αιγινιακού ο Τρεβόρ Μουτέρο, που σύμφωνα με πληροφορίες, δοκιμάζεται και πιθανότατα θα αποκτηθεί (κάτι για το οποίο θα αποφασίσει οριστικά τις επόμενες μέρες το τεχνικό τιμ, ίσως μετά από φιλικό). Πρόκειται για 20χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό, που ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, παίζοντας στις δυο πτέρυγες. Ο Μουτέρο κατάγεται από τη Ζιμπάμπουε, αλλά έχει αγγλικό διαβατήριο και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία. Ο νεαρός εξτρέμ στο παρελθόν έπαιξε στις δεύτερες ομάδες των ΚΠΡ, Ρέντινγκ, αλλά και της σκοτσέζικης Μάδεργουελ (με αρκετά γκολ), ενώ το καλοκαίρι είχε υπογράψει στη Γλυφάδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκτηθούν ο 24χρονος Ελβετός χαφ, Νταμιάν Μπελόν (πρώην Παναιτωλικού-Βέροιας), που έχει συμφωνήσει σε όλα και πιθανότατα τη Δευτέρα υπογράφει και ανακοινώνεται, ένας στόπερ και ένας δεξιός μπακ, ενώ δυσκολίες υπάρχουν για την αποδέσμευση του Έλβιστ Τσίκου, με τον Αλβανό μεσοεπιθετικό να έρχεται πιθανότατα το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Τσεχία, γυρνώντας σε οικείο περιβάλλον μετά από χρόνια.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected