Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 17ης αγωνιστικής

pre gameΤο…σίριαλ του Άλφρεντ Χίτσκοκ που έγραψε για τη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζεται και την Κυριακή 19/1 θα παρακολουθήσουμε το 17ο επεισόδιο της σειράς… Χωρίς ίχνος υπερβολής, το φετινό πρωτάθλημα (έχουμε γίνει κουραστικοί να το επαναλαμβάνουμε…) είναι από τα πλέον δραματικά των τελευταίων χρόνων, καθώς η άνοδος έξι ομάδων στην Α2 έχει προσδώσει εξαιρετικό ενδιαφέρον ειδικά από τη στιγμή που και ενώ βρισκόμαστε δύο μήνες πριν το τέλος τίποτα δεν έχει κριθεί!

Η αυριανή 17η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με δύο από αυτές να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Στο Λιανοβέργι προβλέπεται…γενικός ξεσηκωμός, καθώς τόσο οι φίλοι της πρωτοπόρου Δόξας όσο και της πολύ ανεβασμένηςΠοντιακής Νεολαίας Αράχου αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Το δεύτερο ματς που είναι επίσης εξαιρετικής σημασίας, είναι αυτό του Δημοτικού ΣτάδιοΒεργίνας, όπου ο τοπικός ΜΑΣ υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν «σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και με το σερί των τελευταίων αναμετρήσεων, έχουν βάλει στέρεες βάσεις για την κατάληψη της μίας από τις έξι προνομιούχες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι επιζητούν το πολυπόθητο «τρίποντο» για να πλησιάσουν περισσότερο την 6η θέση, ενώ την ίδια ώρα περιμένουν στραβοπάτημα του ΑΣ Πατρίδας για να κερδίσουν μία θέση στην κατάταξη.

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη υποδέχεται τον Ηρακλή Γεωργιανών, που δυσκολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία των γηπεδούχων μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Εξίσου σημαντική αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους, διεξάγεται στον Πλάτανο όπου ο απογοητευτικός φέτος Μακεδονικός υποδέχεται τον Εθνικό Ράχης, ο οποίος»τρέχει» το εντυπωσιακό σερί των πέντε συνεχόμενων νικών, που τον έφεραν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω από την 6η θέση και η νίκη είναι επιτακτική στο αυριανό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις της Σφηκιάς, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕ Κυδωνέας και του Τριλόφου, με τον Ερμή να τίθεται αντιμέτωπος του ουραγού Μακεδονικού Επισκοπής.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΜΑΣ Βεργίνα – Ακαδημία Μακροχωρίου  (1-1)

ΑΣ Πατρίδας – Ηρακλής Γεωργιανών  (0-1)

Δόξα Λιανοβεργίου – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  (2-0)

Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Ράχης  (1-1)

ΑΕ Σφηκιάς – ΑΕ Κυδωνέας  (0-0)

Ερμής Τριλόφου – Μακεδονικός Επισκοπής  (1-0)

ΡΦεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected