Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Ατρόμητος (0-0) Εντυπωσιακός ο Διούδης!

8d18a441ab797aac59a93b0140557a47_LΆρης και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους γηπεδούχους να παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία και τους Περιστεριώτες να χάνουν ευκαιρία μείωσης της διαφοράς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ

Μπορεί για ένα ακόμα ματς να μην κέρδισε, ωστόσο, κατάφερε τουλάχιστον να πάρει βαθμό απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Άρη, που εν μέσω των όσων γίνονται σε διοικητικό επίπεδο και της κόντρας με την ΕΠΟ για τα δελτία των παικτών που απέκτησε στην περίοδο του Ιανουαρίου, έβαλε… φρένο στον εξαιρετικό Ατρόμητο του Γιώργου Παράσχου ο οποίος έχασε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο τους για ένα ακόμα ματς να τους στηρίζει μπήκαν δυνατά στο ματς, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την παρουσία Αγκάνθο και Τάτου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ατρόμητος γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο και είχε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 27’ να σημαδεύει το δοκάρι του Διούδη. Η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια δεν άλλαξε, με τον Άρη να προσπαθεί με το πάθος και τη δύναμη να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα του Ατρόμητου και με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Αρχικά με τον Καραμάνο και στο φινάλε σε δυο περιπτώσεις με τον Ναπολεόνι, ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ που, με τη μορφή που είχε ο αγώνας, ήταν ικανό να του δώσει τη νίκη. Ωστόσο, η καλή παρουσία του Διούδη στέρησε από τους Περιστεριώτες το γκολ και τη νίκη, χαρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό βαθμό στον Άρη, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή τη φορά, μάλιστα, σε αντίθεση με τις αποδοκιμασίες στα τελευταία ματς στο «Βικελίδης», ο κόσμος των «κίτρινων» χειροκρότησε την ομάδα του παρά το γεγονός ότι παραμένει τελευταία με μόλις 12 βαθμούς…

Άρης : Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76′ Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Γ. Παπαδόπουλος (46′ Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (90′ Νταμαρλής).

Ατρόμητος : Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (62′ Ναπολεόνι), Δ. Παπαδόπουλος (77′ Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (92′ Μπάλλας), Ούμπιδες, Λαζαρίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected