Κατηγορίες
Αθλήματα

Εθνική Χάντμπολ Ανδρών – Υποψήφιοι αντίπαλοι οι “πλάβι”!

8647928f8be7e1662f47fb449a3028b5_LΟ πρόωρος αποκλεισμός της δευτεραθλήτριας Ευρώπης Σερβίας την κάνει πλέον πιθανή αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoffs, μέσω των οποίων θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι του 2015 στο Κατάρ. Πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, όντας στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβενία, Βοσνία, Γερμανία, Νορβηγία, Τσεχία και Μαυροβούνιο, με τις οποίες δεν πρόκειται να διασταυρωθούν.

Οι «Πλάβι» περιορίστηκαν στη 13η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δανία, και τοποθετήθηκαν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί θα συμπεριληφθούν άλλες οκτώ ομάδες, οι οποίες θα καταλάβουν τις θέσεις 5-12 στο Euro 2014. Οι πρώτες τέσσερις της διοργάνωσης θα εξασφαλίσουν απευθείας πρόκριση στο Κατάρ, στο οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της η κάτοχος του τίτλου Ισπανία.

Τυπικά και οι δώδεκα ομάδες που συνεχίζουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχουν πιθανότητες να φθάσουν στα ημιτελικά, αλλά ουσιαστικά στην Εθνική Ελλάδας έχουν από τώρα αρχίσει να κάνουν τους υπολογισμούς τους. Αυστρία, ΛευκορωσίαΡωσία που μπαίνουν χωρίς βαθμό στη δεύτερη φάση και κατά δεύτερο λόγο ΟυγγαρίαΙσλανδία (με έναν βαθμό) είναι σε μεγάλο βαθμό υποψήφιοι αντίπαλοί της. Άπασες θεωρούνται πολύ ισχυρές ομάδες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected