Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Λέσβος – Σοκ από τον θάνατο αθλητή στο παρκέ…

a84b5a03a8d67321926460776668d84d_LΣοκαρισμένη η αθλητική κοινωνία της Λέσβου, αλλά και όλη η αθλητική κοινωνία της χώρας, με τον θάνατο του 35χρονου Στρατή Τραντάλη κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του νησιού.

Ο αθλητής του Παγγεραγωτικού άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της διακομιδής του από το κλειστό της Νεάπολης στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Λέσβου και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο 35χρονος την ώρα του αγώνα, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Sportlesvos.gr, ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στα αποδυτήρια μαζί με ανθρώπους της ομάδας. Ένας φίλαθλος προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες γιατί στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός, ενώ οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, τον σύνδεσαν στο οξυγόνο, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η τοπική επιτροπή της ΕΟΚ Λέσβου ανέβαλλε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της την Κυριακή, ενώ και ο Παπάδος Γέρα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τα κεντρικά της ΕΟΚ έτσι ώστε να αναβληθεί και ο δικός τους αγώνας με αντίπαλο το Χαλάνδρι την Κυριακή (19/01)…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected