Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Επιτακτική νίκη για αμφότερους

31fe64e6ba932a5b98b93c0943b74431_LΤη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ Καλλονής στον αγώνα που διεξάγεται στην πόλη της Ηπείρου το απόγευμα (17.15) της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη συντριβή από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη μετά την επικράτηση με 3-1 κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ. Οι Γιαννιώτες έχουν συγκεντρώσει 23 βαθμούς και η ομάδα της Λέσβου 22.

Μοναδικός απών ο Βίλα

Δίχως τον Εμιλιάνο Βίλα θα παραταχτεί το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, καθώς ο μεσοεπιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι τραυματίας. Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Σονγκό, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Σκόνδρας, Λίλα, Ρουμπουλάκου, Γιάκος, Κρητικός.

Μέσα και ο Περόνε

Με τον Εμάνουελ Περόνε στη σύνθεσή της θα παίξει η Καλλονή, καθώς ο Γιάννης Ματζουράκης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αντίθετα σημαντική είναι η απουσία του κεντρικού αμυντικού Λεάντρο. Η αποστολή: Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Νιαμπούγιου

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected