Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Να συνεχίσουν το σερί

b6ea9c7b55c0503cf008f8f858d4bb39_LΝα δώσουν συνέχεια στις νίκες θέλουν Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης που συγκρούονται στη Ριζούπολη (17:15, Onsports/Novasports 4) με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Προερχόμενος από την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να καταβάλει και τον Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη. Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες αναζητούν τρίποντα και μακριά από την Τρίπολη, έτσι ώστε να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή φόρμα και το ματς στο «Γεώργιος Καμάρας» προμηνύεται συναρπαστικό.

Έτοιμος ο Απόλλων

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει τον τραυματία Παπαζαχαρία, ενώ έκανε αλλαγές σε σχέση με την αποστολή για το ματς του Κυπέλλου.

Στη 18άδα συμμετέχουν οι: Τζόρβας, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Σόουζα, Τσοκάνης, Μίνγκας, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Ντάλμπεργκ, Άμπροουζ, Λουσέρο και Τσιλιγκίρης.

Με Γκρατσίνι και Γκοϊάν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, την Κυριακή (19/01) στη Ριζούπολη, με τον Στάικο Βεργέτη να παίρνει στην αποστολή τόσο τον Γκρατσίνι όσο και τον Γκοϊάν. Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται κανονικά οι Σεμπάστιαν Γκρατσίνι και Ντορίν Γκοϊάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Λούι, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Ναβάρο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο και Μπαράλες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected