Super League 1

Super League – Ντέρμπι στο Παγκρήτιο

e1943ddde8d7557a0e9f8394f1c8ae9b_LΜοναδικό ζητούμενο για Εργοτέλη και Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (19/1) στις 17:15 (Onsports, Novasports 2) είναι η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν «τρίποντο» στις πρώτες αναμετρήσεις του 2014 και αναζητούν στο ματς της 20ης αγωνιστικής τη νίκη, προκειμένου να πάρουν σημαντική βαθμολογική… ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με Βερπακόφσκις και… Ουζουνίδη

Στην αποστολή του Εργοτέλη μετέχει ο Μάρις Βερπακόφσκις, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες, ενώ από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσει το ματς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που θα είναι ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κοντέ, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Δωματάς, Αναστασάκος, Βερπακόφσκις, Διαμαντάκος.

Πρώτη για Γκαρσία

Στις επιλογές του Ράινερ Μάουρερ μετέχει για πρώτη φορά από την μεταγραφή του στην Skoda Ξάνθη, ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Νικολά Μαρίν με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθης: Τσέμα, Κυριακίδης, Τσαμούρης, Βάλλας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι, Μάνταλος, Γκαρσία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολάρι, Ράνος, Σολτάνι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected