Super League 1

Super League – Στην κόψη του ξυραφιού στο “Βικελίδης”

a9c2347e3c3b5fb3d84badfed161434d_LΣημαντικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15.00) με τον Άρη να ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει ελπίδες παραμονής, ενώ ο Ατρόμητος θέλει το «τρίποντο» για να μειώσει τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» ελπίζουν ότι μετά από καιρό θα πανηγυρίσουν μία νίκη, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει ήδη πάρα πολύ και αν χάσουν κι αυτό το ματς θα βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης θέλουν το διπλό για να πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και να διατηρήσουν ή να αυξήσουν την απόστασή τους από τον Παναθηναϊκό.

Μόνο πρόβλημα ο Πουλίδο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδικός απών θα είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Γκελής, Γκόλιας, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης, Σταυρόπουλος, Νταμαρλής, Μανιάς, Ηρακλής, Ρένια, Καραγιάννης.

Δίχως Πίτου ο Ατρόμητος

Πάνοπλος στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος μιας και η απουσία του Πίτου Γκαρσία ήταν δεδομένη καθώς ο Αργεντινός μέσος είναι τιμωρημένος και ο Γιώργος Παράσχος δεν τον υπολόγιζε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η αποστολή της ομάδας: Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο,, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Αρκούδας, Νάστος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected