Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό Δελτίο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνεχίζουν τις δραστηριότητές τους τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν. Συγκεκριμένα:

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-1

Εικόνα παιχνιδιού: Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βέροιας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα σε μια έδρα δυνατής και έμπειρης ομάδας σαν αυτής της Δόξας Νάουσας. Παρ’ όλο που στο α’ ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη του αγώνα κ με κορυφαίο παίκτη τον ταλαντούχο Παπαδόπουλο Χρήστο, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μείωσαν το σκορ. Η ομάδα της Βέροιας είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει  με δοκάρι  και φάσεις που ανάγκασαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει καταπληκτικές αποκρούσεις. Η κατά τ’ άλλα καλή διαιτησία του κου Καρυπίδη αφήνει με δικαιολογημένα παράπονα την ομάδα της Ακαδημίας, αφού στο 72’ η μπάλα βρήκε καθαρά στο απλωμένο του αμυντικού της Δόξας Ν. μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας : Βελέντζας, Δρόσος, Παπαδόπουλος Χρ., Γκιουλέκας, Τρούπκος, Γαβριηλίδης, Μανουσαρίδης, Μπέσιος, Καβουνόπουλος (75’ Κούβαρος), Κουιρουκίδης, Μπεκιαρίδης (80’ Μπέζατ)

Σκόρερ Ακαδημίας: 64’ Μπέσιος, 76’ δοκάρι Παπαδόπουλος Χρ.

Επόμενο παιχνίδι : Απόλλων Λυκογιάννης 29/1/2014

ΑΕΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 2-1

Εικόνα παιχνιδιού: Μέτρια η απόδοση στο α’ ημίχρονο της ΑΕΠ. Στο β’ ημίχρονο ανέβασε στροφές, δημιούργησε ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ και τελικά κέρδισε δίκαια μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι φέτος ο Ολυμπιακός Νάουσας. Ο αντίπαλος προσπάθησε με καλές αναπτύξεις και τελικά και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα καλό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΕΡ : 38′ Μιχαηλίδης, 65′ Νταμοτζίδης

Σύνθεση ΑΕΠ : Χωλόπουλος, Θεοδωριδης, Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Νταμοτσίδης, Καλτσάς, Γκαλαίτσης, Γαβριηλίδης, Χαρισιαδης Γιάννης, Χαρισιαδης Μάνος (46′ Σιούτης)

Σκόρερ ΑΕΠ : Νταμοτσίδης, Μιχαηλίδης.

Επόμενο παιχνίδι : Ελπιδα Μονοσπίτων (Γήπεδο Μονοσπίτων)

Με ΠΑΟΚ Κουλούρας το παιδικό και τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας

Μόνο τη θετική εικόνα του παιχνιδιού που λέγεται ποδόσφαιρο παρουσίασαν το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Ράχης οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έτρεξαν, προσπάθησαν, γέλασαν και τελικά έφυγαν αγκαλιασμένοι προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση στους γονείς και τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Επόμενο παιχνίδι: Σάββατο 28/1/2014 στο αθλητικό κέντρο Ράχης με

Επόμενο παιχνίδι παιδικού τμήματος: Σάββατο 28/1 με την ομάδα των Λευκαδίων στο αθλητικό κέντρο Ράχης.

Συγχαρητήρια Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο Στέφανο Ντόγο

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή  Ντόγο Στέφανο για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Βέροια. Ιδιαιτέρη χαρά αποτελεί για την ομάδα μας να βλέπουμε παίκτες που ανατράφηκαν ποδοσφαιρικά και αναπτύχθηκαν στους κόλπους της ομάδας μας να εξελίσσονται και πολύ περισσότερο να αγωνίζονται στην επαγγελματική ομάδα της πόλης μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected