Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κύμης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3

AXILLEAS NEOKΗ ομάδα της Κύμης προσγειώθηκε ανώμαλα σήμερα το απόγευμα και μάλιστα στο γήπεδό της χάνοντας με το εντυπωσιακό 0-3 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ευβοιώτικη ομάδα και δέχθηκε περισσότερα γκολ από όσα είχε δεχθεί μέχρι τώρα, αφού στους 12 προηγούμενους αγώνες για τη Γ’ Εθνική είχε μόλις 2 γκολ παθητικό.

Η Κύμη ήταν λίγο καλύτερη στο α’ ημίχρονο αλλά δεν είχε ουσία αφού δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στη μοναδική καλή επίθεσή τους πέτυχαν και γκολ με τον Παυλίδη στο 38′.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του β’ 45λεπτου ήρθε το νέο σοκ για την Κύμη, όταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Νεοκαισάρειας Νάκας πέτυχε το 0-2.

Στη συνέχεια οι προσπάθειες της Κύμης έπεφταν πάνω στο αδιαπέραστο τείχος του Αχιλλέα, ενώ από κάποιο σημείο και μετά η ομάδα της Πιερίας άρχιζε να βγαίνει και μπροστά με επικίνδυνες αντεπιθέσεις και ήταν αυτή που έκανε τις επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Τελικά το γκολ ήρθε πάλι από τον Αχιλλέα με τον Παμλίδη στο 88′ αφού οι όποιες επιθέσεις της Κύμης σταματούσαν πριν ξεκινήσουν.

Συνθέσεις

ΑΟ Κύμης : Πάππος, Κοκκάλας(59΄Γεωργουδάκης), Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Μπλατσιώτης (59΄Μήτρου), Τσιάτσιος, Δήμου, Δρόσος, Φαρούκ, Τσομπάνης(73΄Μπαρκώσης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Οικονόμου, Παμλίδης , Νάκας(73΄Κυρτέγος), Μακράκης(81΄Μπαγγέας).

*egnomi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected