Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δεν τήρησε το fair play και τον πήραν στο…κυνήγι! (vid)

mykonos-014Ματς που τα είχε όλα ήταν αυτό στη Μύκονο μεταξύ του τοπικού ΑΟ και τους Τράχωνες. Ένας παίκτης των γηπεδούχων δεν εφάρμοσε τον (άτυπο) κανόνα του fair play, σημείωσε γκολ και το πανηγύρισε έξαλα. Αυτό εξόργισε τους φιλοξενούμενους, που τον πήραν… στο κυνήγι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιωργιός από την ομάδα της Μυκόνου έφυγε μόνος του στην κόντρα και σκόραρε. Η αλήθεια είναι ότι το έκανε με εκπληκτικό τρόπο, με high light την εκπληκτική ντρίμπλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ένα όμως που ο συμπαίκτης του δεν έδωσε ασίστ, αλλά απλώς γύρισε τη μπάλα στους Τράχωνες.

Στη συγκεκριμένη φάση ο ΑΟ Μυκόνου θα έδινε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα, διότι στην προηγούμενη οι παίκτες των Τραχώνων έβγαλαν σκοπίμως την μπάλα εκτός γηπέδου, όταν παίκτης της Μυκόνου βρισκόταν στο έδαφος. Αλλά, ο Γιωργιός μάλλον βρισκόταν σε… άλλο γήπεδο.

Προς αποκατάσταση της ισορροπίας του ματς αλλά και της δικαιοσύνης, η Μύκονος τήρησε (έστω και με ένα “kλικ” διαφορά) το fair play, καθώς άφησε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην αμέσως επόμενη φάση! Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 3-5 με νικητές του Τράχωνες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected