Γενικά

ΑΕΛ – Αγροτικός Αστέρας 1-1

6856c9cde77cbdcce0334bbe60b55a6e_LΔυνατό φινάλε είχε το ματς στο Αλκαζάρ, καθώς η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 73’, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας είχε μια καλή στιγμή με τον Βελλίνη στο 37’ που απέκρουσε ο Σικαλιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» είχαν και πάλι τον έλεγχο της αναμέτρησης και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο 73’, όταν ο Στεφανίδης έκανε τη σέντρα και ο Γκούρτσας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Κι ενώ ο μέτριος ρυθμός του αγώνα συνεχιζόταν χωρίς πολλές φάσεις, ο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρυστάλλης μετά από εκτέλεση φάουλ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, και ο Αγτζίδης στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ για το τελικό 1-1.

ΑΕΛ : Σικαλιάς, Καρανίκας, Αγτζίδης, Σιάκκας, Κυριακίδης (46’ Πατινιώτης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (85’ Τζουμάκης), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπουσινάκης (60’ Μπλέντι)

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Κώτσιας, Καπίας, Κουκουλέκης, Κοσμίδης (69’ Πολυζωΐδης), Θεοδωρίδης, Βελλίνης, Λαζαρίδης (46’ Κρυστάλλης), Αθανασιάδης (60’ Χατζηλιάδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected